Partager sur Facebook Partager sur Twitter

CodeWeb

Een website is vandaag een onmisbare tool voor de communicatie en het delen van informatie. Elke organisatie moet op het web aanwezig zijn.

Men denkt vaak dat er heel wat technische kennis nodig is om deze belangrijke vitrine van de organisatie te ontwikkelen en te onderhouden.

De ogenschijnlijke complexiteit van sommige websites kan maximaal worden vereenvoudigd, op voorwaarde dat men een aangepaste oplossing gebruikt. In deze optiek heeft Comase Informatique zijn oplossing voor het beheer van webcontent ontwikkeld.

Met CodeWeb kan elk bedrijf op een erg eenvoudige manier zijn eigen gepersonaliseerde website maken. De persoon die verantwoordelijk is voor de website kiest zelf de grafische stijl en controleert de inhoud.

Comase Informatique verzorgt het technische concept van de website en leidt de verantwoordelijke op in het gebruik van dit CMS.

Nieuws

bulletDecember 2020
Beste wensen voor 2021!
bulletFebruari 2021

Le Centre de Santé des Fagnes (Chimay) optimaliseert zijn receptiedienst met ADD/HIS EPM dat het te betalen bedrag automatisch naar de betaalterminals stuurt.

Jobs

bulletSBIM werft werknemers aan

SBIM zoekt creatieve, ernstige en getalenteerde krachten om het team te versterken voor de Vlaamse regio.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Linkedin
SBIM NV is lid van de GROEP COMASE