Partager sur Facebook Partager sur Twitter

ERP Financieel

Financieel beheer betekent natuurlijk veel meer dan inkomsten en uitgaven. Het beheer van uw financiële en materiële middelen is onmisbaar voor het overleven van uw instelling. Als antwoord op die noodzaak heeft SBIM zijn eigen ERP FINANCIEEL ontworpen, speciaal voor de ziekenhuissector.


De ERP FINANCIEEL van SBIM omvat:

  • CPT/WIN: De onmisbare tool om snel en efficiënt aan alle eisen van de ziekenhuisboekhouding te voldoen
  • FINHOSTA: De module voor de integratie en de controle van uw FINHOSTA-bestanden en hun verzending naar de FOD Gezondheid
  • RM/WIN: De oplossing om de bedragen van de retrocessie aan uw artsen te berekenen, na de extractie van de prestaties uit uw factureringssysteem...
  • GCL/WIN: Software voor het beheer van de aankopen en de voorraden van alle benodigdheden in de ziekenhuisomgeving; wordt nog gemakkelijker met een Pocket PC.
  • GCL/WIN Labo: De uitgedokterde oplossing om het voorraadbeheer van laboratoria te regelen (reagentia,…)
  • GCL/WIN Apotheek: De applicatie voor het beheer en de traceerbaarheid van farmaceutische voorraden (beheer van verbruik, doseringen, code CNK, ...).
  • DALYS: De betrouwbaarste manier om uw boekhouding gedetailleerd te analyseren

Met deze volledige, naadloos geïntegreerde ERP FINANCIEEL beheert u alle financiële plannen van uw instelling. Al uw uitgaven worden verantwoord en al uw documenten worden opgesteld volgens de regels van de Belgische wetgeving.

Nieuws

bulletDecember 2020
Beste wensen voor 2021!
bulletFebruari 2021

Le Centre de Santé des Fagnes (Chimay) optimaliseert zijn receptiedienst met ADD/HIS EPM dat het te betalen bedrag automatisch naar de betaalterminals stuurt.

Jobs

bulletSBIM werft werknemers aan

SBIM zoekt creatieve, ernstige en getalenteerde krachten om het team te versterken voor de Vlaamse regio.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Linkedin
SBIM NV is lid van de GROEP COMASE