• [COVID-19] Ontdek onze uitzonderlijke maatregelen om de epidemie van dit virus te bestrijden

  • Wil u een nieuwe professionele uitdaging aangaan? Solliciteer en integreer onze teams!

  • Een jaar geleden migreerde de CHU UCL Namur naar WISH als onderdeel van hun project om het systeem te harmoniseren.

  • Het ziekenhuis CHR Sambre & Meuse - Site Meuse gebruikt onze RHM-oplossing

  • Ontmoet Kesio, de persoonlijke assistent van de paramedische beroepen in de ziekenhuisomgeving

SBIM

Medical IT

Als specialist in de ontwikkeling van, voornamelijk voor de medische sector bestemde, administratieve en medisch-technische software, is SBIM de informaticapartner bij uitstek van ziekenhuizen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in deze sector stelt het bedrijf zijn klanten (openbare of private ziekenhuizen, poliklinieken, laboratoria…) krachtige oplossingen voor. Dankzij een uitgebreid aanbod van software levert het integrale oplossingen op maat voor de echte behoeften van zijn klanten. SBIM streeft op de eerste plaats naar een tevredenheid van zijn klanten.

Naast producten van hoge kwaliteit verschaft het een volledige en persoonlijke dienstverlening. Alles wordt door de eigen teams beheerd: de configuratie, de integratie en de installatie van de software. Er is ook technische ondersteuning voor het informaticamateriaal voorzien.

Nieuws 

06
20

Een jaar geleden migreerde de CHU UCL Namur naar WISH als onderdeel van hun project om het patiëntadministratie-, prijs- en factureringssysteem te harmoniseren.

05
20
Het ziekenhuis CHR Sambre & Meuse - Site Meuse gebruikt onze RHM-oplossing om medische en verpleegkundige gegevens te coderen. 
Vragen ?
Een aanbod op maat ?
+32 (0)2 310 38 32
Wens je gecontacteerd te worden ?

Hier

CUSTOMER CENTER


Hier

SBIM NV is lid van de GROEP COMASE