Partager sur Facebook Partager sur Twitter

Virtualisering

De huidige computers zijn ontworpen om één enkel besturingssysteem en één enkele toepassing uit te voeren. Resultaat: de meeste machines worden onderbenut.

De oplossing? Virtualisering. Virtualisering geeft u de mogelijkheid om op één enkele fysieke machine verscheidene virtuele machines uit te voeren. Elke virtuele machine deelt de middelen van de fysieke computer in verscheidene omgevingen. Het interessante is dus dat de verschillende virtuele machines op dezelfde fysieke computer verschillende besturingssystemen en verschillende toepassingen kunnen gebruiken.

Dankzij deze oplossing benut u uw middelen optimaal.

Het technisch team van SBIM bezit de ervaring en de scholing om uw systemen te virtualiseren. Het werkt met virtualiseringstools van de beste kwaliteit.

SBIM doet een beroep op de beste producten die op de markt te vinden zijn. Het beveelt met name het virtualiseringplatform VMWARE aan, Hyper-V de Microsoft en Veeam voor de beveiliging.

 

                             

 


Meer weten ? Gelieve voor inlichtingen ons interesseformulier in te vullen.

Nieuws

bulletDecember 2020
Beste wensen voor 2021!
bulletFebruari 2021

Le Centre de Santé des Fagnes (Chimay) optimaliseert zijn receptiedienst met ADD/HIS EPM dat het te betalen bedrag automatisch naar de betaalterminals stuurt.

Jobs

bulletSBIM werft werknemers aan

SBIM zoekt creatieve, ernstige en getalenteerde krachten om het team te versterken voor de Vlaamse regio.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Linkedin
SBIM NV is lid van de GROEP COMASE